Challenge, Livsstil
Comment 1

Hurra for Viking Race og challenge!

Hurra!

I går var en fantastisk dag! Jeg gjennomførte Viking Race med glans og avsluttet paleo-challengen min med italiensk pizza og frossen yoghurt.

Viking Race er et hinderløp på 5 kilometer, med 15 hindere underveis. Det ble klatring, hopping, åling i gjørme, monkey bars og tømmerstokkbæring. Jeg hadde uten grunn grugledet meg i flere dager for dette var bare gøy! Jeg elsker å utfordre meg selv ved å kaste meg utenfor komfortsonen. Og jeg blir stolt når jeg tenker på hvor langt jeg har kommet. Fra sofasliter til Viking Race. Å løpe hinderløp er virkelig noe jeg kan anbefale alle å prøve og jeg kommer til å gjøre det igjen. Det ble dessverre mye krøll med tidene, men jeg endte sånn ca. blant topp 50%. Det er jeg meget fornøyd med!

Etterpå dro min lille familie ut for å spise italiensk pizza og frossen yoghurt. Mmmmm. Nå tar hverdagen etter challengen over, med omtrent 90% paleo og en fridag her og der. Jeg liker ikke ordet juksedag eller kosedag – for man kan kose seg uten usunn mat. Men på en fridag er jeg fri til å spise hva jeg ønsker – og hvis det skulle vise seg å være italiensk pizza og frossen yoghurt – vel da spiser jeg det med god samvittighet.

Jeg har den siste tiden kjent effektene av hard trening og lavere fettprosent. Kroppen har mindre å ta av og trenger mer lett tilgjengelig energi under treningsøktene. Dette har jeg løst ved å spise mer karbohydrater, hovedsakelig fra søtpoteter og frukt, og det har gitt god effekt på energinivået. Før Viking Race ladet jeg opp med brune bananer og søtpoteter i store mengder. Kjenner man kroppen sin godt, kan man lytte til den og finne ut hva den trenger.  Så husk å lytte til kroppen din når den gir beskjed om at noe ikke fungerer slik det skal.

Har du hatt paleochallenge? Hvordan har det gått?

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s