Frokost
Legg igjen en kommentar

Belgiske vafler

Jeg har lenge ønsket meg et belgisk vaffeljern, så i år benyttet jeg anledningen til å føye det til på ønskelisten min. Til tross for at jeg hadde laget en lang og variert ønskeliste til jul, med ulike bøker og litt kjøkkenartikler på listen, så endte det altså med tre belgiske vaffeljern og tre fiskegryter under juletreet. I dag ble ett av vaffeljernene innviet med disse nydelige vaflene. Det tar tre minutter å slenge sammen ingrediensene, så disse passer perfekt til frokost!

Belgiske vafler

3 modne bananer
4 egg
250 gram mandelsmør
3 ss kokosmel
2 ss honning eller lønnesirup
1 ss vaniljeekstrakt
1/2 ts kardemomme
2/3 ts natron
Smør eller kokosolje til steking

Bland sammen alle ingrediensene. Bruk en stavmikser eller en blender for å mose ingrediensene sammen.

Stek vaflene til de er gyllenbrune og la de kjøle seg ned før servering. Jeg serverte mine med litt yoghurt og varme bær. Sammen med en god kopp te, var dette en ypperlig frokost når snøen laver ned utenfor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s