Fisk
Comments 2

Torsk med bacon og smakfull søtpotetmos

Som sagt så er jeg veldig inspirert av asiatisk matlaging om dagen, og her får du nok en asiatiskinspirert middagsrett. Torsk med bacon og søtpotetmos er jo en klassiker. Med mango, koriander og chili i søtpotetmosen får du en fin variasjon på retten.

Torsk med bacon og søtpotetmos (til 2)

2 store søtpoteter
1 neve frisk koriander
1 vårløk
1/2 godt moden mango
1/2 chili
Saften fra 1 lime

400 gram torsk
150 gram bacon
Salt og pepper

Koriander og granateple til pynt

Skrell søtpotetene, del hver potet i fire biter og kok i en kjele med vann til potetene er møre, ca. 20 minutter. Ha kokte søtpoteter sammen med mango, vårløk, koriander, chili og limesaft i en bolle og mos med en stavmikser til du har en myk søtpotetmos. Smak gjerne til med mer limesaft om du ønsker.

Skjær opp baconet i terninger. Stek i en panne på høy temperatur til baconet er sprøstekt. Ha baconet over i en skål, men behold fettet i pannen. Stek torsken i baconfett på begge sider på middels sterk varme til den er gjennomstekt.

Anrett med søtpotetmos i bunn, torsk, bacon samt granateple og koriander.

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s