Tilbehør
Legg igjen en kommentar

Stekt padronpaprika

Pimientos de Padrón – på tallerkenen ser jeg små, grønne paprika fra Galicia i Spania, mens hodet mitt fylles av deilige minner fra en fortauskafé i sydligere strøk hvor man nyter varme dager og noe kaldt i glasset. Dette er spansk tapas på sitt beste. Stekt padronpaprika kan også brukes som tilbehør til det aller meste.

Stek de små paprikaene i olje på sterk varme til de faller sammen. Dryss over med havsalt eller ha litt havsalt ved siden av som du dypper dem i underveis. Spis hele paprikaen, men unngå stilk og frø.

¡Buen provecho!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s