Godis
Legg igjen en kommentar

«After eight» biter

Det er fredag! Snart klart for bursdagshelg for lillemor. Forhåpentligvis holde vi oss friske, for jeg tror hverken hun eller jeg takler nok en avlysning – av litt ulike grunner.  Jeg bekymrer meg mest for kjøleskapet som inneholder altfor mye mat som må spises snart!

Uansett, så lenge jeg kan huske så har kombinasjonen peppermynte og sjokolade vært en favoritt. Det inkluderer den übertradisjonsrike After Eight. Blir den satt frem i selskaper, er det vanskelig å motstå (les: ingen motstand).

Her har jeg prøvd å gjenskape de deilige smakene i sjokoladebiter som er litt mer næringsrike, og ikke bare fulle av sukker.

Kokossmør
Peppermynteolje
Honning
Mørk sjokolade

Det er ganske enkelt å lage de, og dette er vel egentlig ingen oppskrift. Jeg har tatt kokossmør (ikke kokosolje – denne fra iHerb) og smeltet over en kjele med varmt vann. Så blandet jeg inn peppermynteolje og honning til jeg var fornøyd med smaken. Deretter helte jeg blandingen i en form og lot den avkjøle i kjøleskapet før jeg delte den i biter og dyppet i mørk sjokolade.

God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s