Egg
Legg igjen en kommentar

Bakte egg med chipotle chili stir-fry

Etter hvert som jeg har blitt eldre, så har jeg begynt å like hverdagen. Det er noe som er så sjarmerende med hverdagen. Dagene er ganske like, og de flyter liksom litt av gårde, men kanskje det er nettopp det trygge og forutsigbare ved hverdagen som etter hvert har blitt det som tiltrekker meg. Mandagene er sjelden blå, men de kan være ganske heseblesende når vi skal rekke å spise middag og dra på turn i løpet av 45 minutter. Da er det enkle løsninger som gjelder, og egg er aldri en dårlig ide!

Her er det bare å ta det du har av grønnsaker og steke sammen med tomater og chipotle chili. Jeg hadde store mengder av hodekål som holder på å gå dårlig, så da ble det kål i min.

Til 2 personer
4 egg
Hodekål, grovhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
2 vårløk, finhakket
1 boks hakkede tomater
1 syltet chipotle chili (2 hvis du foretrekker den ekstra sterk) ev. 1 ts chipotle chilipulver
Frisk koriander
Olivenolje

Ta hodekål, hvitløk og vårløk og fres i en stekepanne med litt olivenolje til løken er myk. Tilsett tomater og chili. Senk til middels varme. Knus eggene over tomatblandingen og la det småputre til eggene er klare. Server med frisk koriander til og gjerne avokadokrem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s