Frokost
Legg igjen en kommentar

Indiske søtpotetpannekaker

I dag har vi bursdagsjente i hus – hurra! Lille humørsprederen vår er 5 år gammel! Derfor ble det pannekakefrokost i dag også. Vi hadde to pannekaker å velge mellom: bananpannekaker og indiske søtpotetpannekaker. En super frokost før vi spente på oss skiene og tok en 6 km rundtur ute i skogen. Forholdene kunne ikke vært mer perfekte, særlig for meg som kun har gått 4 ganger tidligere (ja, 4 ganger i hele livet) og er livredd for den minste nedoverbakke. Frøkena på 5 år suste forbi meg i bakkene. Jaja, man kan ikke alltid være best på alt!

Til 2 voksne:
500 gram søtpotet, kokt og most
2 små vårløk

3 eggehviter
2 ts karri
1 ts spisskummen
Salt og pepper

1 avokado
1/2 dl olivenolje
1/2 lime, saften
1 knust hvitløksfedd
En nevne frisk koriander
Salt og pepper

Kok og mos søtpoteten. Bland inn vårløk, karri, spisskummen, salt og pepper. Pisk eggehvitene lett med en gaffel og bland inn med søtpotetmosen. Stek på middels sterk varme, ca. 2 minutter på hver side.

Mos avokado, olivenolje, lime, hvitløk, koriander, salt og pepper med en stavmikser og server ved siden av pannekakene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s