Tilbehør
Legg igjen en kommentar

Grønnsaksdip med smak av koriander, chili og lime

I går var det nyåpning av CrossFit-senteret jeg trener på. Nytt navn og oppgraderte lokaler ble feiret med besøk av fantastiske Team Physix som viste frem sine kunstner, og ikke minst masse digg mat. Jeg benyttet anledningen til å servere digg paleomat, inkludert nydelige brownies, et fruktfat og et grønnsaksfat med denne dipen. Tilbakemeldingene var utelukkende positive (eller ingen kom med de negative da…), så jeg anser oppdraget fullført med glans. At noen syntes paleobrowniesene smakte bedre enn alle andre brownies, er et sikkert tegn på at kaker behøver ikke å være stappet med mel og sukker for å smake godt.

Grønnsaksfatet blir dessuten litt mer spennende når du har noe å dyppe grønnsakene i. Her har du en smakfull dip med smak av koriander, chili og lime som er superenkel å lage.

250 gram usaltede cashewnøtter
1 dl kokosmelk
1 potte frisk koriander
3 ts rød chilipaste
Saften fra 1 lime

Ha alle ingrediensene i en beholder og bland med en stavmikser til du har en kremete konsistens. Tilsett eventuelt mer kokosmelk til du har ønsket konsistens. Server på et fat omringet av all slags grønnsaker: agurk, gulrøtter, selleristenger, kålrot – det du har lyst på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s