Kylling
Legg igjen en kommentar

Andebrystsalat med mango og granateple

Jeg har fortsatt dilla på five spice. Jeg var så heldig å finne andebryst på tilbud, så jeg knabbet til meg en hel haug som jeg har fryst ned. I dag fikk andebrystet æren av å tilfredsstille five spice-behovet mitt. Akkompagnert av en salat med mango og granateple.

Andebrystsalat med mango og granateple (til 2 personer)

1 andebryst (ev. kyllingbryst med skinn)
1 ts five spice
Salt og pepper

Salat:
Blandet salatmix
1/2 mango i terninger
1/4 granateple
1/2 vårløk
En liten neve friske korianderblader
Saften fra en 1/2 lime

Sett pannen på middels sterk varme. Gni inn five spice på begge sider av brystet og dryss over ønsket mengde salt og pepper. Stek andebrystet med skinnsiden ned i 4 minutter. Fra skinnet kommer det nydelig stekefett som du bruker når du snur brystet. Stek brystet med skinnsiden opp i 2 minutter.

Ta brystet av varmen og del det i tynne skiver. Brystet er fortsatt ganske rått. Stek skivene i pannen som en biff. Vent til det pipler opp blod på overflaten, deretter snur du skivene og venter til det pipler opp blod. Ta skivene av pannen og la de hvile før du serverer andebrystet sammen med salatblandingen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s