CrossFit, Trening
Comments 4

I’ve had the time of my life

$1000 T-shirt

Det er ikke så mye mer å si egentlig. En fantastisk helg fylt med CrossFit, herlige mennesker og hotellopphold er over.

La det bare være sagt, jeg er ingen eliteutøver på CrossFit. Men jeg er engasjert og dedikert og gir alltid det jeg har å gi. Derfor var jeg veldig spent på nivået på deltagerne på level 1-kurset. Heldigvis, er det lov å si det? Heldigvis var det et variert nivå, og dermed rom til å ikke være verdensmester. Trenerne var utrolig dyktige til å lære bort og jeg klarte blant annet min første kipping pull-up. YAY!

Vi fikk fokusert på grunnøvelsene i CrossFit, og jeg fikk blitt kjent med mine svakheter og styrker. Fremover må jeg øve på air squaten (uten OLY-sko!) og eksplosivitet i hoftene.

Jeg fikk også møtt Christer Idland, som tok PR i snatch mens vi var der. Heia Christer!

Men det viktigste er at denne helgen minnet meg på hvorfor jeg forelsket meg i CrossFit. CrossFit tilbyr et fellesskap som ingen andre treningssentre kan måle seg med. Jeg hadde sittet ved gaten i akkurat 2 sekunder før jeg var i prat med en kursdeltager som skulle ta samme fly. På hotellet var vi plutselig 4 stykker som skulle gå sammen til CrossFit Centrum. Det tar fem sekunder før man er i kontakt med nye mennesker og kan snakke lidenskapelig om benchmarks, øvelser man elsker, øvelser man hater, hva man tar i markløft etc etc. Du vet – alt man bare kan prate om i en evighet og aldri gå lei. På flyet hjem satt jeg ved siden av en rå svensk jente som tar 165 kilo i markløft – slå den gutta!

Jeg har ingen planer om å begynne å jobbe som CrossFit-trener, men tok kurset hovedsakelig for min egen del. For å bli kjent med CrossFit og meg selv om utøver. Jeg anbefaler alle som driver aktivt med CrossFit å melde seg på!

En herlig jentegjeng ferdig med team-WOD:
180 thrusters 20 kg
144 burpees (bar facing)
2000 meter roing (250mx2 på hver)
Rimelig pumpa overarmer på undertegnede. Innsatsen på romaskinen fikk en voksen mann til å nærmest ta til tårene, og jeg har fine blåmerker på magen som beviser dedikasjonen 😉

4 Comments

 1. Fytti, er så imponert og inspirert av deg! Er på mange måter frista til å prøve crossfit selv, men er dritredd.. hahah.
  Og så utrolig fin siden din har blitt!

  Liker

  • Åh, så utrolig hyggelig sagt! 🙂 Det synes jeg absolutt du skal gjøre! Og tusen takk for koselig kommentar om siden 🙂

   Liker

 2. Elizabeth says

  Heisann Torunn!
  Lurer på om du har tips til mat etter trening som funker på en PC??
  Håper du kan svare, ha en fin kveld:)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s