Trening
Legg igjen en kommentar

Jeg er klar!

bilde 2 (15)Da er jeg på plass i Stavanger. Nærmere bestemt Forus, Sandnes. I morgen går startskuddet for CrossFit level 1 kurs hos CrossFit Centrum. Det er flere måneder siden jeg meldte meg på, og plutselig var helgen her. Dette har jeg sett frem til og jeg gleder meg til å bedre kjent med verktøyet CrossFit.

En av mine store bekymringer når jeg er ute og reiser er at jeg ikke skal finne egnet mat å spise. Med egnet mener jeg mat som ikke er for prosessert og fri for korn og melk (det siste jeg trenger er urolig mage på en kurshelg). Det pleier stort sett å gå bra, men for sikkerhets skyld har jeg alltid med meg noe å spise på. Denne gangen var det nøtter, eggmuffins, mørk sjokolade og tørrfisk som fikk plass i sekken. (By the way – du er garantert å få seteraden for deg selv når du drar opp tørrfiskposen 😉 )

bilde 1 (14)
Heldige meg bor på et hotell rett ved siden av kjøpesenteret Kvadrat, så du må tro jeg havnet på en «liten» shoppingsmell i kveld. Jeg havnet også på et superkoselig take-away spisested, Grab & Go. På menyen hadde de blant mange gode alternativer en salat med peppermakrell, egg og syltet blomkål. Utrolig godt. De hadde fokus på økologi og kortreist mat, og salatskålen var laget av palmeblader og dermed komposterbar. Jeg blir så glad når jeg møter sånne spisekonsepter. Håper vi ser flere sånne også i Oslo.

Nå er det på tide å ta igjen litt lesing i CrossFit-kompendiet. Wish me luck og ha en fin helg!

bilde (46)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s