Dessert, Oppskrifter, Paleo, Sjokolade
Comments 2

Heksebrygg og appelsinsjokolademousse

bilde (40)Det er litt av hvert som går i huset vårt om dagen. Foreløpig har jeg klart å holde meg frisk, mens mannen og lillemor har det ikke så greit. Da lillemor stod opp i morges spurte jeg hva hun ville ha til frokost. Hun svarte: Noe som gjør meg frisk. Heksebrygg it is!

Heksebrygget mitt er fast inventar når forkjølelsessesongen starter. Jeg drikker det hver kveld og lillemor fikk det til frokost. Om ikke det gjør henne frisk, så lindrer det i hvert fall halsen og det kan også virke forebyggende for de friske i huset.

I går kveld lagde jeg også en slags sjokolademousse om man kan kalle det det. Godt var det i hvert fall og oppskriften finner du under heksebryggoppskriften.

Heksebrygg

2,5 dl kokende vann
2 skiver sitron
1 skive appelsin
2 cm ingefær, delt i skiver
1 kanelstang
1 ss honning
1 ss gelatin (valgfritt)

Hvis du skal ha gelatin i heksebrygget, så må du begynne med å løse det opp i litt kaldt vann i koppen. Deretter heller du over kokt vann over. Ha opp i resten av ingrediensene og la det trekke noen minutter før du drikker.

Appelsinsjokolademousse (2 porsjoner – jeg spiste derimot begge)

2 eggeplommer
1 banan
1 avokado
1/2 appelsin, saft og skall
1 ss vaniljeekstrakt eller 1/2 ts vaniljefrø
3 ss kakaopulver av god kvalitet
1 ss lønnesirup

Bland alt sammen med en stavmikser og server!

bilde 2 (8)

2 Comments

  1. Denne oppskriften så utrolig god ut!! Nesten så jeg gleder meg til å prøve den på en kald høstkveld…(men bare nesten, nyter sommeren i lange drag enda…) Tipper den blir populær hos store og små hjemme hos meg. Takk for en utrolig inspirerende blogg og masse flotte oppskrifter!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s