Matpakke
Legg igjen en kommentar

Matpakkeinspirasjon til de små

Frem til nå har vi vært så heldige at lillemor (3,5) har fått alle sine måltider i barnehagen. Frokost, lunsj, middag klokken 14 og frukt – og det uten å betale mer enn andre i matpenger. Nå når hun har begynt på storebarnavdeling må hun ha med matpakke to ganger i uken. Vi er med andre ord fortsatt ganske bortskjemte. Lillemor gledet seg stort til å ha med matpakke i barnehagen, så da måtte vi selvsagt gjøre det litt stas – lunsjen er tross alt dagens viktigste måltid!

Inspirert av The Paleo Mom lot jeg lillemor ramse opp alt hun kunne tenke seg å ha med i matpakken sin. Dette ble resultatet:

bilde (19)

Litt av hvert med andre ord. Denne henger på kjøkkentavlen vår, og vi tar utgangspunkt i denne når vi skal lage i stand matpakken. Jeg er ingen Ida Frosk eller Nom Nom Paleo når det kommer til å anrette matboksen, men vi får til litt av hvert i lunsjboksen fra Laptop Lunch Box.

Her er et par bilder du kanskje kan få litt inspirasjon fra, for selv om de ikke er supervakre så er det sunne og næringsrike matpakker.

bilde (17)

Paleopannekaker med rørte bringebær, agurk, eple, cherrytomater, oliven, tranebær og cashewnøtter.

bilde (18)

Eggerøre (her fikk jeg streng beskjed om at jeg hadde gjort en stor feil siden eggerøren var kald (!!)), brokkoli, agurk, lettkokte gulrøtter, blåbær og bjorliskinke (lillemors favoritt).

Hva putter du i matpakka?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s