Challenge, Livsstil
Comments 2

Ny challenge på gang

Back to business!

Ferien er over og det er på tide å vende tilbake til hverdagsrutinene. Jeg er kanskje ikke den som står for de største utskeielsene i løpet av sommeren, men noen uvaner kommer snikende. Melk i kaffen, en bit mørk sjokolade her og der, og selvsagt italiensk iskrem og store mengder vannmelon i Italia.

Nå er det på tide å rydde opp i vanene og jeg kjører en ny 30-dagers paleochallenge fra og med i dag. Til forskjell fra forrige gang har jeg nå både to vakre damer fra CrossFiten som kjører samtidig som meg samt en rekke smekre paleobabes (og hønks) i sosiale medier.

En paleochallenge, eller en Whole30, er 30 dager hvor du gjør en avtale med deg selv om å ta gode valg i matveien. Du holder deg unna alle matvarer som har potensielt dårlig innflytelse på helsen din. Alkohol, meieriprodukter, sukker, søtstoffer, tilsetningsstoffer som MSG, korn, belgvekster, raffinerte oljer, hvite poteter og ingen paleofisering av usunn mat – eks. pizza, pannekaker, kaker og godteri. Kun ren og naturlig mat. Kjøtt, sjømat, egg, store mengder av grønnsaker, litt frukt og massevis av gode fettstoffer fra oljer, nøtter og frø.

Nysgjerrig på hva Whole30 er? Se her:
http://whole9life.com/category/whole-30/

Og for all del, kjøp denne boka her: http://www.amazon.co.uk/It-Starts-Food-Discover-Unexpected/dp/1936608898/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1375129880&sr=8-1&keywords=it+starts+with+food

Skal du i gang med en paleo-challenge etter sommeren? 🙂

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s